u bent hier

Heropening Sint-Pietersburcht


Vanaf 1 juli kan je weer komen ravotten in Sint-Pietersburcht! Je bezoek zal er wel iets anders uitzien dan anders: door de coronamaatregelen geldt voor het zomerseizoen 2020 een uitzonderlijke regeling. Reservatie vooraf is verplicht! We verwachten van de speeltuinbezoekers om voldoende verantwoordelijkheidszin aan de dag te leggen en de maatregelen strikt op te volgen. Door een ticket te ... Lees meer »

Vanaf 1 juli kan je weer komen ravotten in Sint-Pietersburcht!

Je bezoek zal er wel iets anders uitzien dan anders: door de coronamaatregelen geldt voor het zomerseizoen 2020 een uitzonderlijke regeling. Reservatie vooraf is verplicht! We verwachten van de speeltuinbezoekers om voldoende verantwoordelijkheidszin aan de dag te leggen en de maatregelen strikt op te volgen.

Door een ticket te reserveren op de gemeentelijke webshop verklaar je je akkoord met deze voorwaarden. Je leest alle voorwaarden hier https://www.natuurpunt.be/afdelingen/natuurpunt-klein-brabant/sint-pietersburcht?fbclid=IwAR2TYhCZwYKGCAx19dj1AmG00qrdQL9-40g6BDWVc1RDCchSV3TS20SN3Sc en op het ticket.

Reserveer vooraf je tafel via de gemeentelijke webshop.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Pietersburcht
Scheeveld 18
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands
gratis
webshoppuurs.recreatex.be/Exhibitions...
koengrolus@hotmail.com
0496 53 06 69