u bent hier

Herman Van Hove - Lissa Meyvis - In de schaduw van Toon Hermans

16 +

Humor comedy


Deze intieme voorstelling brengt een hommage aan Toon Hermans door Herman Van Hove, die meeslepend vertelt over zijn wonderlijke jaren als goede vriend en laatste manager van Toon Hermans. Lissa Meyvis geeft een hemelse nieuwe stem aan de liedjes die Toon zelf zijn mooiste vond.   “Zelden op een scène zo’n zuiver gepenseeld portret gezien als deze frisse aquarel over Toon Hermans” zegt Warre ... Lees meer »

Deze intieme voorstelling brengt een hommage aan Toon Hermans door Herman Van Hove, die meeslepend vertelt over zijn wonderlijke jaren als goede vriend en laatste manager van Toon Hermans. Lissa Meyvis geeft een hemelse nieuwe stem aan de liedjes die Toon zelf zijn mooiste vond.

 

“Zelden op een scène zo’n zuiver gepenseeld portret gezien als deze frisse aquarel over Toon Hermans” zegt Warre Borgmans, “Ik meen Toon Hermans nu beter te kennen dan wanneer ik hem in ’t echt ontmoet zou hebben!

 

Of zoals Bart Peeters het verwoordde: “Toon Hermans geloofde in de hemel (niet in de rijstpap, maar laat dat een detail zijn) en je voelde hem goedkeurend glimlachen tijdens de voorstelling”.

 

‘In de schaduw van Toon Hermans’ werd als hommage aan Toon bij zijn honderdste geboortedag 97 keer opgevoerd in Vlaanderen en Nederland met als hoogtepunt vijf staande ovaties in theater Carré, dè tempel van Toon

 

 

Herman Van Hove - Lissa Meyvis
Toon kaart Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
donderdag 19 maart 2020 van 14:00 tot 14:00
Cultuurhuis de Warande
€ 16,0
Bestel tickets
014 41 69 91
www.warande.be/programma/3943/Herman_...
www.warande.be/programma/3943/Herman_...