u bent hier

Herfstvakantie: omnisportkamp

7 +

Omnisport en andere


De zomervakantie is nog even uit het zicht, maar ondertussen kan je je tijdens de Kerstvakantie wel al uitleven op onze super leuke SPORTIT kampen! Niet enkel sport en spel maar ook plezier en vertier staan op de planning van onze monitoren! Laat je uitdagen door onze monitoren tijdens bekende maar ook minder bekende sporten. En dit doe je natuurlijk allemaal niet alleen. Leer nieuwe vrienden ... Lees meer »

De zomervakantie is nog even uit het zicht, maar ondertussen kan je je tijdens de Kerstvakantie wel al uitleven op onze super leuke SPORTIT kampen! Niet enkel sport en spel maar ook plezier en vertier staan op de planning van onze monitoren!
Laat je uitdagen door onze monitoren tijdens bekende maar ook minder bekende sporten.
En dit doe je natuurlijk allemaal niet alleen. Leer nieuwe vrienden kennen om deze uitdagingen mee aan te gaan! Je wordt ondergedompeld in ball bouncer, circustechnieken, teambuildingsopdrachten, paddelspel, tchoukbal, ultimate frisbee, kinbal... Maar ook de traditionele sporten komen zeker en vast aan bod. Bovendien staat ook een leuke zwemuitstap op het programma! Klaar om er samen een knotsgek kamp van te maken?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportcentrum Rooienberg
Rooienberg 58
2570 Duffel
Van ma 21 december 2020 08:00 tot wo 23 december 2020 17:00 Van ma 28 december 2020 08:00 tot wo 30 december 2020 17:00
Sport It
€ 60,0
info@sportit.be
+ 32 3 488 47 74
www.sportit.be