u bent hier

Herfstspeurtocht

6 +

Milieu en natuur


't Is herfst! Kom in de arboretumtuin speuren naar 100 kleurrijke bladeren en vruchten, en stip ze aan op je speurkaart. Onderweg kun je leuke spelletjes spelen, pret verzekerd! Voor kinderen van 4 tot 10 jaar en alle andere speurneuzen! 't Is herfst! Blaadjes dwarrelen neer, eekhoorntjes verzamelen nootjes, bomen en struiken kleuren geel, oranje en rood. Het is één van de mooiste momenten in ... Lees meer »

't Is herfst! Kom in de arboretumtuin speuren naar 100 kleurrijke bladeren en vruchten, en stip ze aan op je speurkaart. Onderweg kun je leuke spelletjes spelen, pret verzekerd! Voor kinderen van 4 tot 10 jaar en alle andere speurneuzen!

't Is herfst! Blaadjes dwarrelen neer, eekhoorntjes verzamelen nootjes, bomen en struiken kleuren geel, oranje en rood. Het is één van de mooiste momenten in het jaar om op ontdekking te gaan in de arboretumtuin. In de herfst -en dus ook in de herfstvakantie- kun je meespelen met de herfstspeurtocht. De tuiniers hebben 100 afbeeldingen van herfstbladeren en -vruchten in de bomen verstopt. Met je speurkaart in de hand, stip je zoveel mogelijk blaadjes aan. Vind je ze allemaal? Dan ben je een uitstekende speurneus! Onderweg is er tijd voor leuke spelletjes en opdrachten, en in de cafetaria knutsel je kleurrijke wenskaarten ineen met potlood, stift en bladeren uit de tuin. Voor kinderen van 4 tot 10 jaar en alle andere speurneuzen! Prijs: € 2,5 per speurkaart, toegang tot de tuin niet inbegrepen

Toon kaart Arboretum Kalmthout
Heuvel 8
2920 Kalmthout
van 12/10/19 tot 03/11/19
Arboretum Kalmthout
info@arboretumkalmthout.be
+32 (0)3 666 67 41
+32 (0)3 666 33 96(fax)
www.arboretumkalmthout.be/content/arb...