u bent hier

Herfstconcert: The American Dream

6 +

Amusementsmuziek


Ons orkest vergezelt jullie op een muzikale reis met veel spektakel en ambiance. Via muziek nemen we jullie mee op een historische ontdekkingstocht waarin we kennismaken met de eerste inwoners van Amerika, belanden in een cowboysgevecht, meestappen in de wondere wereld van Charlie Chaplin, de oorlog van dichtbij meemaken, de magische sfeer van New York opsnuiven en de ruimtevaart opnieuw ... Lees meer »

Ons orkest vergezelt jullie op een muzikale reis met veel spektakel en ambiance. Via muziek nemen we jullie mee op een historische ontdekkingstocht waarin we kennismaken met de eerste inwoners van Amerika, belanden in een cowboysgevecht, meestappen in de wondere wereld van Charlie Chaplin, de oorlog van dichtbij meemaken, de magische sfeer van New York opsnuiven en de ruimtevaart opnieuw ontdekken! Ook onze jeugd dompelt zich volledig onder in het Amerikaanse thema.

Wie Amerika zegt, denkt GROOTS en spektakel. Ons orkest biedt u een avond vol plezier, muzikale hoogstandjes, geschiedkundige ontdekkingen en afwisseling tussen beeld, klank en dans. Daarnaast kan u tijdens deze American show genieten van typisch Amerikaanse dranken en versnaperingen. YES WE CAN!

Kaarten en info bij de muzikanten.
Kaarten: 8 euro VVK, 10 euro kassa

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zaal De Zwaan
Stationsstraat 53
2220 Heist-op-den-Berg
zaterdag 19 oktober 2019 van 00:00 tot 23:59
€ 10,0
info@moedvolharding.com