u bent hier

Helaas geannuleerd: kaarsje in lantaarn


Al zingend trekken we van het ene rusthuis naar het andere, met (zelfgemaakte) lichtjes of lampionnen. Vertrek om 19u aan het Kempenerf. Van daar uit wandelen we naar rusthuis Alfons Smet Residentie (Lukasstraat), waar we onze tocht beëindigen met een drankje en een wafel. We verzamelen om 19u op het Campinaplein aan de achterkant van het Kempenerf. We gaan rond in het rusthuis en zingen daar ... Lees meer »

Al zingend trekken we van het ene rusthuis naar het andere, met (zelfgemaakte) lichtjes of lampionnen. Vertrek om 19u aan het Kempenerf. Van daar uit wandelen we naar rusthuis Alfons Smet Residentie (Lukasstraat), waar we onze tocht beëindigen met een drankje en een wafel.

We verzamelen om 19u op het Campinaplein aan de achterkant van het Kempenerf. We gaan rond in het rusthuis en zingen daar ons liedje samen met de bewoners. Daarna wandelen we richting de Alfons Smet Residentie. Ook hier zingen we samen met de bewoners een liedje en we eindigen met een drankje en wafels. De bewoners langs onze tocht zullen een briefje in de brievenbus krijgen met de vraag om hun woning te verlichten en onze zangertjes te komen aanmoedigen. Breng voor de allerkleinsten zeker een buggy mee!

Toon kaart Locatie wordt meegedeeld bij inschrijving
Adres wordt meegedeeld bij inschrijving
2480 Dessel
zo 27 september 2020 van 19:00 tot 21:00 zo 27 september 2020 van 19:00 tot 21:00
Gezinsbond Dessel
gratis
elly.aernouts@skynet.be
473689283
dessel.gezinsbond.be