u bent hier

Heidewandeling


In augustus staat de heide optimaal te bloeien en biedt een prachtige aanblik. Meegenieten van die paarse schone ? Een gids staat je elke augustuszondag op te wachten. We komen samen om 13.30 uur aan het bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout. Honden kunnen helaas niet mee.  De wandeling staat helemaal in het teken van de heide en het rijke insectenleven ... Lees meer »


In augustus staat de heide optimaal te bloeien en biedt een prachtige aanblik. Meegenieten van die paarse schone ? Een gids staat je elke augustuszondag op te wachten. We komen samen om 13.30 uur aan het bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout. Honden kunnen helaas niet mee. 

De wandeling staat helemaal in het teken van de heide en het rijke insectenleven dat daaraan verbonden is. Naast de dieren en planten besteedt de gids ook aandacht aan het beheer en de geschiedenis van het gebied. Landschap De Liereman, tussen Oud-Turnhout en Arendonk, is immers één van de oudste natuurgebieden van België. Je kan er wandelen tussen kurkdroge landduinen en kletsnatte veenmoerassen. 

Trek je wandelschoenen aan en kom meegenieten! Het einde van de wandeling is voorzien rond 16.00 uur, nagenieten kan je binnen of buiten onze gezellige bezoekersruimte. 

Opgelet! Deelnemen aan deze wandeling is gratis. Door de geldende coronamaatregelen kunnen alleen de eerste 18 wandelaars die zich aanmelden meestappen. Inschrijven is daardoor verplicht. Bedankt voor het begrip.

Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Toon kaart Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
zo 09/08/20 van 13:30 tot 16:00
Natuurpunt De Wulp
Sign Up Sign Up
bc.deliereman@natuurpunt.be
014 425 99 66
www.natuurpunt.be/agenda/heidewandeli...