u bent hier

Heel-huids 2,5+

3 +

Tekst en muziektheater


Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de tekening van een litteken of de plooi van een lachrimpel. Een krullenbos, een grijze kop, kaal of 2 vlechten. Heel-huids gaat over je binnen- en buitenkant en hoe deze in relatie staan tot elkaar.. Voelen voelen, vel voelen Woelen woelen, haar woelen Grote bos,helemaal los Lange benen…zijn nu verdwenen. Voor jonge kinderen behoren ... Lees meer »

Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de tekening van een litteken of de plooi van een lachrimpel. Een krullenbos, een grijze kop, kaal of 2 vlechten. Heel-huids gaat over je binnen- en buitenkant en hoe deze in relatie staan tot elkaar..

Voelen voelen, vel voelen

Woelen woelen, haar woelen


Grote bos,helemaal los

Lange benen…zijn nu verdwenen.


Voor jonge kinderen behoren huid en haar tot de dagelijkse ontdekkingen rond ik en jij. Mijn arm is bruin, en die van jou? Ik heb blonde staartjes, en jij?

Eenmaal ouder wordt het haar een deel van onze identiteit, en leeft er ook al heel wat onder ons vel. In deze voorstelling vloeien beide werelden moeiteloos in elkaar over, en worden jong en oud ingepakt door een wereld van verrassende dans en sterke beelden.


Een sterrenhemel van sproetjes, een rilling met kippenvel, de tekening van een litteken of de plooi van een lachrimpel. Een krullenbos, een grijze kop, kaal of twee vlechten. Heel-huids gaat over je binnen- en buitenkant en hoe deze in relatie staan tot elkaar.


Credits

Van en met: Goele Van Dijck, Inez Verhille, Samuel Baidoo, Frank Haesevoets, Jochem Baelus, Nikè Moens, Karolien Verlinden | foto: Clara Hermans

 

Nat Gras
ccbe - Schouwburg (scène op scène)
Driekoningenstraat 126
2600 Berchem
zondag 22 september 2019om 14:00
cultuurcentrum Berchem
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccbe.be/nl/event/61058/heel-huids...