u bent hier

Heart of Darkness

Klassieke muziek


Het Roeland Hendrikx Ensemble verenigt drie topmuzikanten en serveert een bloemlezing van twee eeuwen kamermuziek waarin klarinet en altviool centraal staan. Deze twee protagonisten zijn nauw verwant aan elkaar. Warmte, melancholie en mysterie vormen de wezenskenmerken van beide instrumenten. Het is dan ook verrassend dat de klank van dit unieke duo slechts in een paar meesterwerken vereeuwigd ... Lees meer »

Het Roeland Hendrikx Ensemble verenigt drie topmuzikanten en serveert een bloemlezing van twee eeuwen kamermuziek waarin klarinet en altviool centraal staan. Deze twee protagonisten zijn nauw verwant aan elkaar. Warmte, melancholie en mysterie vormen de wezenskenmerken van beide instrumenten. Het is dan ook verrassend dat de klank van dit unieke duo slechts in een paar meesterwerken vereeuwigd is. Tijdens dit concert krijg je drie parels gepresenteerd: het Kegelstatt Trio van Mozart, 8 ...

Het Roeland Hendrikx Ensemble verenigt drie topmuzikanten en serveert een bloemlezing van twee eeuwen kamermuziek waarin klarinet en altviool centraal staan. Deze twee protagonisten zijn nauw verwant aan elkaar. Warmte, melancholie en mysterie vormen de wezenskenmerken van beide instrumenten. Het is dan ook verrassend dat de klank van dit unieke duo slechts in een paar meesterwerken vereeuwigd is.

Tijdens dit concert krijg je drie parels gepresenteerd: het Kegelstatt Trio van Mozart, 8 Stücke van Bruch en Trio in A Major Op. 264 van Reinecke.

Roeland Hendrikx (klarinet) en Sander Geerts (altviool) worden begeleid door niemand minder dan Liebrecht Vanbeckevoort aan de piano.

Aperitief na het concert

20 – 18 euro
-19 jaar: 10 euro
www.roelandhendrikx.com 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Kasteel d'Ursel
Wolfgang d'Urselstraat 9
2880 Bornem
zondag 31 januari 2021van 11:00 tot 12:30
Kasteel d'Ursel
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...