u bent hier

Hatha Nidra Yoga met Anne

18 +


Hatha Yoga Nidra “All levels” Elke Hatha Yoga Nidra les omvat het aanleren van yogahoudingen en ademhalingstechnieken, waarna afgesloten wordt met een heerlijk ontspannende yoga nidra sessie (relaxatie en meditatietechniek). Tijdens het eerste deel van de les worden asana’s beoefend om het lichaam voor te bereiden. Iedere les wordt de focus op een ander type houding gelegd om die te verbeteren ... Lees meer »

Hatha Yoga Nidra

“All levels”

Elke Hatha Yoga Nidra les omvat het aanleren van yogahoudingen en ademhalingstechnieken, waarna afgesloten wordt met een heerlijk ontspannende yoga nidra sessie (relaxatie en meditatietechniek).
Tijdens het eerste deel van de les worden asana’s beoefend om het lichaam voor te bereiden. Iedere les wordt de focus op een ander type houding gelegd om die te verbeteren en meer te verfijnen. Tijdens het laatste deel van de les neem je een liggende houding aan (shavasana) en gaan we Yoga Nidra beoefenen. Yoga Nidra betekent letterlijk “yogische slaap” en is een eenvoudige, maar krachtige techniek waarmee je leert om bewust te ontspannen. Zo word je door verbale instructies van de teacher systematisch begeleid naar een staat van volledige fysieke, mentale en emotionele relaxatie.

Naast een meer ontspannen gevoel vlak na hatha en yoga nidra, zal je merken dat regelmatige beoefening zorgt voor een betere slaap, een boost in je concentratievermogen en dat je daarnaast meer creativiteit en energie hebt. Deze yoga techniek helpt bij psychosomatische klachten, zoals migraine, misselijkheid, spierpijn, spijsverteringsproblemen en zelfs bij het aanpakken van hoge bloeddruk.

Toon kaart YogaKaffee
Douaneplein 8
2800 Mechelen
van 14/01/19 tot 24/06/19 ma van 20:00 tot 21:00 (zo, di, woe, do, vrij, za gesloten)
Boulderhal Mechelen
€ 10,0