u bent hier

Happen & Stappen


Wandelen, foto’s zoeken en lekker uitblazen bij heerlijke gerechten. Dat is het concept van Happen & Stappen. Ga op culinaire speurtocht, maak kennis met onze prachtige gemeente en val in de prijzen! Reserveren? Is verplicht en doe je minimum drie dagen vooraf op www.gemeentemol.be > E-loket > Happen & Stappen reservatieformulier Brochure? De brochure is te koop bij dienst toerisme, ... Lees meer »

Wandelen, foto’s zoeken en lekker uitblazen bij heerlijke gerechten. Dat is het concept van Happen & Stappen. Ga op culinaire speurtocht, maak kennis met onze prachtige gemeente en val in de prijzen! Reserveren? Is verplicht en doe je minimum drie dagen vooraf op www.gemeentemol.be > E-loket > Happen & Stappen reservatieformulier Brochure? De brochure is te koop bij dienst toerisme, Markt 1a.

Wandelen, foto’s zoeken en lekker uitblazen bij heerlijke gerechten. Dat is het concept van Happen & Stappen. Ga op culinaire speurtocht, maak kennis met onze prachtige gemeente en val in de prijzen!

Reserveren? Is verplicht en doe je minimum drie dagen vooraf op www.gemeentemol.be > E-loket > Happen & Stappen reservatieformulier

Brochure? De brochure is te koop bij dienst toerisme, Markt 1a.

Toon kaart Over heel onze gemeente

2400 Mol
van 01/10/17 tot 30/04/18 Altijd open
€ 32,0
toerisme@gemeentemol.be
014 33 07 85
www.visitmol.be