u bent hier

Hanneke Paauwe & De Studio - En braaf zijn! 6+

6 +

Tekst en muziektheater


Stel je voor: voor één middag verdwijnen plots alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en huiswerkagenda én vooral het zinnetje: “En braaf zijn!”. Een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, risico’s te nemen. “Pas op!” en “Voorzichtig zijn!” ruilen we in voor avontuur.   Stel je voor: voor één middag verdwijnen plots alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en ... Lees meer »

Stel je voor: voor één middag verdwijnen plots alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en huiswerkagenda én vooral het zinnetje: “En braaf zijn!”. Een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, risico’s te nemen. “Pas op!” en “Voorzichtig zijn!” ruilen we in voor avontuur.


 


Stel je voor: voor één middag verdwijnen plots alle volwassenen, de tv, de computer, de hobby- en huiswerkagenda én vooral het zinnetje: “En braaf zijn!”.


Een middag om te spelen, zot en ondeugend te zijn, je vuil te mogen maken, risico’s te nemen. “Pas op!” en “Voorzichtig zijn!” ruilen we in voor avontuur en heerlijk griezelen. Jongens worden meisjes en omgekeerd. Zwart en wit bevatten plots alle kleuren. Rollen en regels keren we om en het gedresseerde kind laten we vrij. Weg met de betutteling! Lang leve het wilde kind!

 

‘En braaf zijn!’ viert het samen fantaseren, creëren en spelen. Een inspirerende associatieve voorstelling vol humor en spelplezier. Een pleidooi om even ongeremd kind te mogen zijn.
“Bert Dobbelaere, Anna Vercammen en Eva Schram overtuigen als overjaarse bengels. Hun acties zijn aanstekelijk en er zijn weinig grenzen aan hun verbeelding. De cleane woonkamer eindigt als een anarchistische beestenboel.”

– De Standaard


Tekst en regie: Hanneke Paauwe

Spel: Eva Schram, Anna Vercammen en Bert Dobbelaere

Kostuums: Sara Dykmans

Decor: Kristof Morel

Geluidsdecor: Wannes Deneer

Productie: Hanneke Paauwe & De Studio


 

Hanneke Paauwe & De Studio - En braaf zijn! 6+
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zondag 25 oktober 2020om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72151/en-br...