u bent hier

Handige Henriëtta: Pimp it up !

18 +

Creativiteit


Vind jij ecologie en duurzaamheid belangrijk? Met het traject 'Eco in de sacoche' tonen we je dat ecologisch leven helemaal niet moeilijk of duur moet zijn. Het traject bestaat uit verschillende reeksen met sessies over een bepaald onderwerp. Schrijf je in voor 1 sessie, een reeks of meteen voor het hele traject? Met oude materialen kan je super leuke dingen doen. Ooit al een onderlegger van ... Lees meer »

Vind jij ecologie en duurzaamheid belangrijk? Met het traject 'Eco in de sacoche' tonen we je dat ecologisch leven helemaal niet moeilijk of duur moet zijn. Het traject bestaat uit verschillende reeksen met sessies over een bepaald onderwerp. Schrijf je in voor 1 sessie, een reeks of meteen voor het hele traject?
Met oude materialen kan je super leuke dingen doen. Ooit al een onderlegger van een fietsketting gemaakt? Of een handtas van fietsbanden? Tijdens deze sessie ga je aan de slag met een voorwerp/materiaal dat jij meebrengt. Samen met een lesgever bekijk je wat je met dat voorwerp nog kan maken, zodat je het niet moet weggooien. Inbegrepen: Basismateriaal en lesgever Niet- inbegrepen: Het voorwerp dat je wil upcyclen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ViaVia Joker Reiscafé Mechelen
Zandpoortvest 50
2800 Mechelen
woensdag 9 december 2020 van 19:00 tot 21:30
VIVA-SVV Socialistische Vrouwenvereniging
€ 20,0
antwerpen@viva-svv.be
03 285 43 38
www.viva-svv.be/activiteiten