u bent hier

Halloween zoektocht met Lot & Bot


Booo!!! Ga op zoek naar de affiches met Lot & Bot in Halloweenoutfit. Als je ze in de juiste volgorde plaatst, kan je daarmee de deur van het griezelhuisje openen. Daar wacht jullie een kleine verrassing. De wandeling van drie kilometer vertrekt bij de dienst toerisme, Markt 1a en is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Je kan het deelnameformulier gratis downloaden of ophalen bij de ... Lees meer »

Booo!!! Ga op zoek naar de affiches met Lot & Bot in Halloweenoutfit. Als je ze in de juiste volgorde plaatst, kan je daarmee de deur van het griezelhuisje openen. Daar wacht jullie een kleine verrassing. De wandeling van drie kilometer vertrekt bij de dienst toerisme, Markt 1a en is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Je kan het deelnameformulier gratis downloaden of ophalen bij de dienst toerisme.

Booo!!! Ga op zoek naar de affiches met Lot & Bot in Halloweenoutfit. Als je ze in de juiste volgorde plaatst, kan je daarmee de deur van het griezelhuisje openen. Daar wacht jullie een kleine verrassing. De wandeling van drie kilometer vertrekt bij de dienst toerisme, Markt 1a en is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Je kan het deelnameformulier gratis downloaden of ophalen bij de dienst toerisme.

Centrum
Markt 1a
2400 Mol
Van 30 oktober 2020 tot 8 november 2020(ma di wo do vr za zo
Visit Mol
gratis
toerisme@gemeentemol.be
014330785
www.visitmol.be/halloween