u bent hier

Halloween streekproducten- en ambachtenmarkt


Voor de vierde keer organiseren we ook een halloweeneditie van onze streekproducten- en ambachtenmarkt. Noteer vrijdag 25 oktober dus al zeker in je agenda. Diverse verklede standhouders stellen op de markt hun lekkere producten voor, geven demonstraties van de ambacht die ze beheersen of organiseren workshops. Leerlingen van de muziekacademie zullen de markt muzikaal omkaderen. Kinderen ... Lees meer »

Voor de vierde keer organiseren we ook een halloweeneditie van onze streekproducten- en ambachtenmarkt. Noteer vrijdag 25 oktober dus al zeker in je agenda. Diverse verklede standhouders stellen op de markt hun lekkere producten voor, geven demonstraties van de ambacht die ze beheersen of organiseren workshops. Leerlingen van de muziekacademie zullen de markt muzikaal omkaderen. Kinderen kunnen zich van 17 tot 20u00 (gratis) laten grimeren.
Ook de centrumhandelaars zetten die avond de deuren graag voor je open. Door de straten en over de markt maken griezels je aan het lachen of doen je verschieten. Een fijne avond voor jong en oud, met verschillende vuuracts tussen 18.30u en 20.30u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stadscentrum
Markt
2440 Geel
vrijdag 25 oktober 2019 van 17:00 tot 22:00
Stad Geel - Lokale Economie
gratis
economie@geel.be
014566090