u bent hier

H30: Work in Progress - Doolhoofd (6+)

6 +


H30 Artistieke werkplek is dé experimentenfabriek van Stad Mechelen. H30 zet graag mee verschillende creatieve activiteiten en projecten op poten waarin je kan experimenteren met theater, dans, beeldende kunst, muziek, textiel, film en alles wat daar tussen ligt. Jaarlijks worden er momenten georganiseerd waarop de makers work-in-progress kunnen tonen. De reacties na zo’n moment helpen de ... Lees meer »

H30 Artistieke werkplek is dé experimentenfabriek van Stad Mechelen. H30 zet graag mee verschillende creatieve activiteiten en projecten op poten waarin je kan experimenteren met theater, dans, beeldende kunst, muziek, textiel, film en alles wat daar tussen ligt. Jaarlijks worden er momenten georganiseerd waarop de makers work-in-progress kunnen tonen. De reacties na zo’n moment helpen de makers om hun werk aan te passen en bij te sturen.

Speciaal voor FESTIVAL K worden op in de Sint-Katelijnekerk op zaterdagmiddag Doolhoofd (6+) getoond en kan je ‘s avonds Sele (12+), Het
groeien van de bomen (12+) en Nachthaven (15+) zien.
Alle voorstellingen zijn work in progress.

In de voorstelling Doolhoofd raken een danseres en een muzikante verstrikt in een magisch web vol vreemde gedachten. Zal het hersenspinsel zijn geheimen prijsgeven? Of blijven de spelers verstrikt in het kluwen van hun slaap?
Alle voorstellingen zijn work in progress.

De voorstelling werd gemaakt door Het Fluisterhuis. Het jonge collectief kijkt met nieuwsgierige ogen naar de wereld en vertelt op een speelse manier hoe die volgens hen draait. Met Doolhoofd brengt Het Fluisterhuis een spannende, woordeloze voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.
Concept/dans : Inez Verhille
Concept/muziek : Jolien Van De Sande

De tickets voor de voorstelling "Doolhoofd" zijn verkrijgbaar vanaf 13 augustus.
In navolging van de coronarichtlijnen zijn de beschikbare plaatsen beperkt tot 50.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Catharinakerk
Sint-Katelijnekerkhof z/nr
2800 Mechelen
zaterdag 3 oktober 2020 van 15:00 tot 16:30
H30 Artistieke Werkplek
€ 3,0
ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/f...