u bent hier

(H)Eerlijk smullen en ravotten in het groen


Wereldwinkel Aartselaar, Natuurpunt Aartselaar en Gezinsbond Aartselaar slaan de handen in elkaar en nodigen je uit voor een gezellige, lekkere en gezonde namiddag in het prachtige groen van het ANB-domeinbos De Reukens. Waarom deze samenwerking? Het is Week van de Fair Trade binnen Oxfam Wereldwinkels, maar ook de Week van het Bos, waar Natuurpunt aan deelneemt, start dat weekend. En de ... Lees meer »

Wereldwinkel Aartselaar, Natuurpunt Aartselaar en Gezinsbond Aartselaar slaan de handen in elkaar en nodigen je uit voor een gezellige, lekkere en gezonde namiddag in het prachtige groen van het ANB-domeinbos De Reukens.

Waarom deze samenwerking? Het is Week van de Fair Trade binnen Oxfam Wereldwinkels, maar ook de Week van het Bos, waar Natuurpunt aan deelneemt, start dat weekend. En de Gezinsbond wil mensen samenbrengen voor een deugddoend weekendgebeuren in gezins-, familie- of vriendenverband.

Onder leiding van natuurgidsen Luk en Ronny kan je ofwel om 14.15 u ofwel om 15.30 u een wandeling maken in het gebied. Maar je kan ook vrij wandelen. Tijdens de wandeling zullen op enkele stops gratis proevertjes van de Wereldwinkel aangeboden worden (Week van de Fair Trade rond chocolade). Natuurpunt en Gezinsbond zullen jou en je kinderen laten genieten van enkele leuke en speelse natuuropdrachten.

En maak zeker kennis met de nog volop in ontwikkeling zijnde natuurspeeltuin. Een drankje en een gezellige babbel in het Wereldwinkel-natuurcafé kunnen je bezoek nog aangenamer maken.

Afspraak op het Reukenspad ter hoogte van de picknickbank = natuurcafé tussen 14 u en 17 u. Ingang via Reukenspad - Langlaarsteenweg tussen nummers 87 en 89.
Deelname gratis - Goede wandelschoenen.
Parkeren in Leeuwerikenlaan of op Oeyvaersbosch, of kom met de fiets!
Meer info: Ria Thys, ria.thys@telenet.be – 0476 33 79 36

Toon kaart Reukenspad
Langlaarsteenweg 89
2630 Aartselaar
zo 13/10/19 van 14:00 tot 17:00
Natuurpunt Aartselaar
ria.thys@telenet.be
0476337936
www.natuurpunt.be/agenda/heerlijk-smu...