u bent hier

Gust De Coster: 20 in '70

16 +

Dance


De beste dansnummers uit de seventies zorgen voor een onvergetelijke avond, waarbij stilzitten geen optie is. Een uniek DJ-concept uitgewerkt door Zorgbedrijf Antwerpen met de muziek, de sfeer en visuals van toen. Onze dj's, Guy de Coster en Danny Van Tichelen, brengen het beste van de jaren ‘70. Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob ... Lees meer »

De beste dansnummers uit de seventies zorgen voor een onvergetelijke avond, waarbij stilzitten geen optie is. Een uniek DJ-concept uitgewerkt door Zorgbedrijf Antwerpen met de muziek, de sfeer en visuals van toen.
Onze dj's, Guy de Coster en Danny Van Tichelen, brengen het beste van de jaren ‘70. Artiesten als Queen, Abba, The Doors, The Jackson 5, The Police, Boney M, Roxy Music en Bob Marley passeren de revue. Dans nog eens op de Bee Gees, The Rolling Stones, David Bowie en waarom niet The Sex Pistols, The Stooges of de Ramones!
Kom mee swingen, jiven en slowen op de beste nummers uit de jaren '70! Saturday Night Fever herleeft!
Gust De Coster – Radio 2 programma Vrijaf, lanceerde de term “Belpop” en de populaire radioreeks “Witlof From Belgium”, muziekprogrammator bij o.a. Radio Donna, Radio 1, Nostalgie en tevens DJ op de grote Belgische podia.
Danny Van Tichelen - resident DJ Zorgbedrijf Antwerpen

(!) behoudens bijkomende Corona maatregelen kan deze voorstelling op aangeduid tijdstip doorgaan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht
zaterdag 12 juni 2021 van 20:00 tot 23:59
OC 't Waaigat
€ 10,0
apps.ticketmatic.com/widgets/oc_t_waa...
03250 49 90