u bent hier

Guido Belcanto speelt Zo goed als alleen


Toen Guido Belcanto 35 jaar geleden als straatzanger begon met het spelen van zijn levensliedjes in de Ant-werpse volkscafés, was er niemand die dacht dat hij ooit zou uitgroeien tot een icoon van het Vlaamse lied. Drie decennia bouwde hij aan een oorspronkelijk repertoire waarin hij de liefde, het leed en de lust van het leven bezingt op een poëtische en ontroerende wijze. Met zijn warme stem ... Lees meer »

Toen Guido Belcanto 35 jaar geleden als straatzanger begon met het spelen van zijn levensliedjes in de Ant-werpse volkscafés, was er niemand die dacht dat hij ooit zou uitgroeien tot een icoon van het Vlaamse lied.

Drie decennia bouwde hij aan een oorspronkelijk repertoire waarin hij de liefde, het leed en de lust van het leven bezingt op een poëtische en ontroerende wijze. Met zijn warme stem beroert hij ieders hart.
Met twee fantastische muzikanten brengt Belcanto zijn levensliederen: Lieven Demaesschalck (piano, gitaar, accordeon) en Nicolas Rombouts (contrabas).
Een muzikale avond met een lach en een traan, een vleug poëzie en levensfilosofie gebracht door de Koning van het Levenslied himself.

Organisatie: Curieus Wuustwezel vzw, in samenwerking met Club Bokal

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC Kadans
Achter d'Hoven 15
2990 Wuustwezel
vrijdag 30 april 2021 van 20:00 tot 23:30
€ 23,0
www.curieus-wuustwezel.be
0477607981