u bent hier

GROEIdag voor adoptie- en pleegkinderen en kinderen verwekt via donor of draagmoederschap

7 +


Groeidag voor adoptie- en pleegkinderen, kinderen verwekt via donor- of draagmoederschap en voor alle kinderen die een stukje missen ivm een bio ouder: Wat? Samen met lotgenootjes gaan we ontdekken, zoeken, in vraag stellen, delen (voor wie wil) en helen, maar vooral plezier maken in de prachtige Verscholen Tuin. Hoe kan ik leren omgaan met het niet-weten? Is het normaal om van een ouder te ... Lees meer »

Groeidag voor adoptie- en pleegkinderen, kinderen verwekt via donor- of draagmoederschap en voor alle kinderen die een stukje missen ivm een bio ouder:

Wat? Samen met lotgenootjes gaan we ontdekken, zoeken, in vraag stellen, delen (voor wie wil) en helen, maar vooral plezier maken in de prachtige Verscholen Tuin.

Hoe kan ik leren omgaan met het niet-weten? Is het normaal om van een ouder te houden die je niet kent? Is het normaal om helemaal niets met een bio ouder te maken willen hebben? Kan een donor of draagmoeder aanvoelen als een ‘papa’ of ‘mama’… of juist helemaal niet? Kan intens verdriet en blijheid naast elkaar bestaan? Hoe kan ik steviger in mijn schoenen staan? Wat is mijn kracht en hoe kan ik dit verder ontwikkelen? …
We doen verbindende activiteiten rond deze moeilijke vragen en thema’s, maar gaan bovenal het leven vieren, want hoe fijn is het niet om hier gewoon samen te zijn!

Met oa methodieken van de Bleekweide* en talentgerichte aanpak bekijken we wat elke kind op dit moment nodig heeft en verdiepen we ons in de emotionele buiten- én binnenkant van elk kind.
We luisteren, we (h)erkennen, we zijn er voor elkaar. Samen gaan we op weg en net dit ‘samen’ is versterkend en helend.

Waar? De Verscholen Tuin, Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne-Zuid
Wie? Max. 10 kinderen (zodat kinderen zich in alle veiligheid open kunnen stellen) tussen 6 en 12 jaar
Wanneer?
za 31/11/20 van 13 tem 17u
Meebrengen? koek, fruit, pantoffels en drinkbeker.
Prijs? 65 euro (-10 euro op inschrijvingsgeld broertje/zusje)
Begeleiding?
Daniëlle Kole, Kinder en Volwassenen Coach/Blij met mij! Trainer, en mezelf, Kinder- en Jongerentherapeut/Rouw&Verlies Counselor
Tussenkomst Ziekenfonds? Document tegemoetkoming jeugdactiviteiten vul ik graag voor jullie in (bij OZ bv. 5 eur/dag).
Inschrijven? Bij Ayco De Geyter op 0497/53 68 82 of info@aycodegeyter.be (www.aycodegeyter.be) * www.bleekweide.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Verscholen Tuin
Peter Benoitlaan
2100 Deurne (Antwerpen)
zaterdag 31 oktober 2020 van 13:00 tot 17:00
€ 75,0
info@aycodegeyter.be