u bent hier

griezeltocht 0.2


Wegens corona kunnen we geen griezeltocht doen zoals we gewoon zijn . Daarom hebben we een alternatief gezocht. Ga tijdens de herfstvakantie zelf op zoek naar ???? Heks Hupsakee vindt haar leerling heksen niet in de klas ! Wat nu ? Waar zijn ze ? Tijdens de wandeling gaan jullie de heksjes moeten zoeken . Misschien zitten ze wel nog thuis ! Kijk maar goed achter de venster, in de bomen, .. ... Lees meer »

Wegens corona kunnen we geen griezeltocht doen zoals we gewoon zijn . Daarom hebben we een alternatief gezocht. Ga tijdens de herfstvakantie zelf op zoek naar ????

Heks Hupsakee vindt haar leerling heksen niet in de klas ! Wat nu ? Waar zijn ze ? Tijdens de wandeling gaan jullie de heksjes moeten zoeken . Misschien zitten ze wel nog thuis ! Kijk maar goed achter de venster, in de bomen, .. Hoeveel heksen zien jullie op een bezem en hoeveel hebben er een pompoen ? De heksen zijn echte kapoenen . Ze doen alles wat niet mag . Sluiten mensen op in het park want zonder de sleutel geraken jullie er niet uit, ze gaan liever dansen met de spoken , maken hun huiswerk niet, tekenen griezels , doen rare dingen in de pompoensoep om de juf te plagen, proberen grote spin te pakken , doen de heks schrikken die ze gaat zoeken, ....

kasteelpark D'Ursel
W. d'Urselstraat 9
2880 Hingene
van 31/10/20 tot 08/11/20
Gezinsbond Hingene
gratis
mauribos@scarlet.be
0485318840
hingene.gezinsbond.be