u bent hier

Griezeltellen

3 +


Een leuke bubbelvriendelijke coronaveilige activiteit! Doe je mee aan de griezeltelling? Een Halloween-activiteit om alle griezels in ons dorp in kaart te brengen. Een griezelige foto van je griezelzoektocht kan je een leuke prijs opleveren:1 sportpakket t.w.v. 100€ !!! Deelnemen kan door een foto op te sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be of te posten op sociale media ... Lees meer »

Een leuke bubbelvriendelijke coronaveilige activiteit! Doe je mee aan de griezeltelling? Een Halloween-activiteit om alle griezels in ons dorp in kaart te brengen. Een griezelige foto van je griezelzoektocht kan je een leuke prijs opleveren:1 sportpakket t.w.v. 100€ !!! Deelnemen kan door een foto op te sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be of te posten op sociale media #griezeltellen

Wie gaat er mee Griezeltellen? Dit jaar zal Halloween er net iets anders uit zien. Van deur tot deur gaan en grabbelen in de snoepjespot is niet aan te raden nu de verspreiding van het COVID19-virus helaas weer toeneemt. Gezinssport Vlaanderen biedt met de Griezeltelling een alternatief voor de traditionele tocht. Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen? Waar hangen ze uit? Gezinssport Vlaanderen rekent op jullie hulp om alle Griezels in kaart te brengen. Doe je mee aan de eerste officiële Griezeltelling, van 24 oktober t.e.m. 11 november? Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt. Gezinnen gaan - in hun eigen bubbel - op pad met de Griezelkaart en tellen alle Griezels die ze tegenkomen, bv: Halloween-versiering aan de gevels of kleurplaten aan het venster kinderen hebben gekleurd en opgehangen.

Toon kaart in alle straten van ons dorp
in alle straten van ons dorp
2960 Sint-Job-In-'t-Goor
van 24/10/20 tot 11/11/20
Gezinsbond Sint-Job-In-'T-Goor
gratis
betty.goossens@telenet.be
03 636 35 40