u bent hier

Griezeltellen


Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen? Wie zijn ze? Waar hangen ze uit? Gezinsbond Houtvenne rekent op jullie hulp om alle Griezels in kaart te brengen. Doen jullie mee aan de eerste officiële Griezeltelling, van 24 oktober t.e.m. 11 november 2020? Wie gaat er mee #griezeltellen? Momenteel is er nog weinig geweten over de vampieren, heksen en andere griezelfiguren in ons ... Lees meer »

Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen? Wie zijn ze? Waar hangen ze uit? Gezinsbond Houtvenne rekent op jullie hulp om alle Griezels in kaart te brengen. Doen jullie mee aan de eerste officiële Griezeltelling, van 24 oktober t.e.m. 11 november 2020?

Wie gaat er mee #griezeltellen? Momenteel is er nog weinig geweten over de vampieren, heksen en andere griezelfiguren in ons land. Daarom lanceert Gezinssport Vlaanderen samen met Sport Vlaanderen voor de eerste keer de Grote Griezeltelling, om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen. Wij rekenen op jullie hulp om van 24 oktober t.e.m. 11 november 2020 alle griezels in Houtvenne in kaart te brengen. Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt. Noteer je vondsten op de Griezelkaart die je ontvangen hebt via VBS Houtvenne of in je brievenbus. Geen Griezelkaart? Neem contact op met één van onze vrijwilligers of download de kaart op www.familiefit.be. Doe mee en win! Post een leuke foto van je Griezelwandeling op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of stuur een foto naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be. Uit alle inzendingen worden op vrijdag 13 november 10 winnaars gekozen die een sportpakket winnen t.w.v. 100 euro. Versier je huis met onze Griezels! De kleurkaart op de achterzijde van de Griezelkaart kan je inkleuren en aan je deur of venster hangen. Andere gezinnen kunnen deze kleurkaarten zoeken tijdens hun wandeling en deze griezel aanduiden op de Griezelkaart. Meer info en extra Griezelkaarten: www.familiefit.be

Gezinsbond Houtvenne
Schoolstraat 15
2235 Houtvenne
van 24/10/20 tot 11/11/20
Gezinsbond Houtvenne
gratis
an.vanderborght@skynet.be
016 43 91 34
houtvenne.gezinsbond.be