u bent hier

Greatest Hits Tour - Kim Wilde

Pop en rock


Zestig lentes telt Kim Wilde dit jaar! Een mooier moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière is nauwelijks denkbaar. Zestig lentes telt Kim Wilde dit jaar! Een mooier moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière is nauwelijks denkbaar. Een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende. ... Lees meer »

Zestig lentes telt Kim Wilde dit jaar! Een mooier moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière is nauwelijks denkbaar.

Zestig lentes telt Kim Wilde dit jaar! Een mooier moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière is nauwelijks denkbaar. Een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende. Met als meest recente wapenfeit de Europese tour ‘Here come the aliens’ in 2019, ter ere van het gelijknamige album dat ze een jaar eerder uitbracht.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer ‘New Wave’ vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never trust a stranger’, ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’, ‘You came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong. Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Maar ook nieuwer werk van haar laatste ‘Here Come The Aliens’ album. De nummers ‘Pop Don’t Stop’, ‘Kandy Krush’ and ‘Birthday’ werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21e eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
woe 11/11/20 om 20:30 woe 10/11/21 om 20:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 41,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1570/kim-wilde