u bent hier

GRAVENHOF X NOVONOV

Pop en rock


Tijdens de zomermaanden trakteren Gravenhof & Blikfabriek op 4 donderdagavonden met live optredens. De groene binnenkoer van de voormalige fabriek wordt omgetoverd tot klankkast voor verrassende klassieke muziek met een twist bij valavond. Door de nieuwe Corona maatregelen kan deze nocturne niet doorgaan. Vanavond op de binnenkoer: Box & Dez Mona B.O.X (Baroque Orchestration X) is een Antwerps ... Lees meer »

Tijdens de zomermaanden trakteren Gravenhof & Blikfabriek op 4 donderdagavonden met live optredens. De groene binnenkoer van de voormalige fabriek wordt omgetoverd tot klankkast voor verrassende klassieke muziek met een twist bij valavond.

Door de nieuwe Corona maatregelen kan deze nocturne niet doorgaan.


Vanavond op de binnenkoer: Box & Dez Mona

B.O.X (Baroque Orchestration X) is een Antwerps Barokensemble dat focust op samenwerkingen met verschillende artiesten uit de indierock scene. Deze collaboraties resulteren in een unieke, nieuwe klank, op de grens van klassiek en hedendaags.  


De samenwerking met Dez Mona, een eigentijdse alternatieve popband onder leiding van zanger Gregory Frateur, in 2009 vormde de aanleiding om B.O.X. op te richten. Nu zoeken ze opnieuw het grensgebied op tussen pop en klassiek, met referenties aan tijdloze vormen zoals aria, koraal en zelfs recitatief.


 

H8 Camera - Novonov feat. Rudy Trouvé & Stef Kamil Carlens
Blikfabriek
Krugerstraat 232
2660 Hoboken
donderdag 6 augustus 2020om 21:00
Gravenhof Hoboken
gratis
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/76578/noct...