u bent hier

Gratis feest voor alle kinderen

3 +

Creativiteit, Tekst en muziektheater, Figuren en poppentheater


Vandaag het Gravenhof omgetoverd tot een circus- en speeldorp. Kom zeker mee ravotten, spelen, knutselen, koken, ... van 13 tot 17 uur. Louisaland XL Louisaland, Louisaland, er staat alweer een feest gepland! We zijn er met een allegaar van cowgirl en -boy voor u klaar. Louisaland, Louisaland, kom vroeg en vrij in groepsverband! Speel met ons en uw kinderschaar, schiet schijf, schmink raak en ... Lees meer »

Vandaag het Gravenhof omgetoverd tot een circus- en speeldorp. Kom zeker mee ravotten, spelen, knutselen, koken, ... van 13 tot 17 uur.

Louisaland XL


Louisaland, Louisaland,

er staat alweer een feest gepland!

We zijn er met een allegaar

van cowgirl en -boy voor u klaar.


Louisaland, Louisaland,

kom vroeg en vrij in groepsverband!

Speel met ons en uw kinderschaar,

schiet schijf, schmink raak en schommel maar.


Louisaland, louisaland,

't wordt vast en zeker zeer plezant!

Hiermee zijn wij echt niet voorbaar,

die zondag zal’t zijn, dik voor elkaar.
Shminkworkshop

Maak van je gezichtje een mooi kleurenpalet. Ouders niet toegelaten.
Sport en spel met schommelpaarden

Lekker schommelen op je eigen witte ros op weg naar heldhaftige avonturen. Een schommelpaard prikkelt niet alleen de fantasie van elk kind, maar verzorgt ook de nodige beweging. Het is niet te verwonderen dat een schommelpaard een tijdloze klassieker is. Voor de papa’s is er een aparte wedstrijd voorzien, wie durft dit aan?
Hooibaal klimmen

Boeren maaien gras, van gras wordt hooi gemaakt. Wij gaan vandaag met hooibalen een klimparcours maken, kom je mee klimmen? Word jij de hooibaalklimkampioen?

 


Het waanzinnige familiekiekje

Met de hele familie op de foto! Houd je vooral niet in om gekke snoetjes te trekken. Onze ‘speciale’ huisfotograaf legt deze graag vast, je krijgt de foto direct mee naar huis.
Het elektrisch sportwagentje van Divi Divi (6+)

Primeur in Hoboken! Deze sportwagentjes komen voor de eerste keer buiten in de Grave hof! Kom zeker een parcourtje meerijden. Deze elektrische auto’s voor kinderen zijn met de hand gebouwd en hebben een onvervalste old-school uitstraling.
Springkastelen

Zijn springkastelen enkel voor kleine kindjes? Nee, nee, we hebben ook aan de grotere kinderen gedacht zodat zij zich ook kunnen uitleven op een groter springkasteel.


 


Duimpotje maken uit klei

Wist je dat.... je in een duimpotje een geheim kan bewaren?

Kom er zeker eentje maken en neem het mee naar huis.
Bellen blazen en vangen

Altijd leuk en fascinerend: zeepbellen met kringelende patronen in alle kleuren van de regenboog. Maar op zonnige, zomerse dagen zijn ze het allermooist! We blazen 1000-den belletjes in de lucht! Kom jij ze mee opvangen met je eigen netje?
Nieuw dit jaar: Foodtrucks met Asian food, koffiebar Barista, ijs en Luikse wafels en overheerlijke pasta van Pasta per Tutti.

 


 

Louisaland XL
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
zondag 22 september 2019om 13:00
Gravenhof Hoboken
gratis
www.gravenhof.org/nl/event/33232/grat...