u bent hier

Grafixx Extd.

18 +

Grafiek


Grafixx, ons festival rond grafische kunsten, trekt haar register nog verder open. Vanaf seizoen 2018-2019 kan je bij De Studio terecht voor een halfjaarlijkse verdiepende avond. Op het Grafixx Extd.-programma staan onder andere een lezing over de rol van sociale media in illustratie of een verzamelaar die zijn collectie kunstenaarspublicaties komt voorstellen. Maar er is ook plaats voor een ... Lees meer »

Grafixx, ons festival rond grafische kunsten, trekt haar register nog verder open. Vanaf seizoen 2018-2019 kan je bij De Studio terecht voor een halfjaarlijkse verdiepende avond.

Op het Grafixx Extd.-programma staan onder andere een lezing over de rol van sociale media in illustratie of een verzamelaar die zijn collectie kunstenaarspublicaties komt voorstellen. Maar er is ook plaats voor een debat tussen een uitgever, een boekhandelaar en een auteur die samen nadenken over het belang van papieren publicaties. Denk aan Dick Wessels, Johan Pas, Klaas Verplancke en Stripgids.
Tijdens onze eerste editie op 23 oktober stellen we bovendien met grote trots Stripgids #4 voor. Grafixx mocht de centrale katern verzorgen met een groot overzicht van het festival en uiteraard veel beeldmateriaal, interviews en een kijkje achter de schermen.

VVK=Kassa: € 5

Grafixx
DE Studio/Villanella
Maarschalk Gérardstraat 4
2000 Antwerpen
maandag 3 mei 2021 van 20:00 tot 20:00
de studio
Sign Up
03/260 96 10
tine@villanella.be
www.destudio.com