u bent hier

Grafische druk-technieken - Leermodule 4 weken: technieken lino, monotype en groenten

15 +

Decoratieve kunst, Design, Creativiteit


elke dinsdag 19 tot 22 uur Laat jouw artistiek beest los!  Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. In deze training maak je op een fantastische manier contact met 3 technieken die je zelf thuis later op elk moment kunt uitvoeren.  We leren linoleum snijden, drukken met groenten en gevonden ... Lees meer »

elke dinsdag 19 tot 22 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


In deze training maak je op een fantastische manier contact met 3 technieken die je zelf thuis later op elk moment kunt uitvoeren. 


We leren linoleum snijden, drukken met groenten en gevonden materialen, en gaan ons verdiepen in Monotype. Elke avond een hit, 4 avonden lang, voor wie echt nieuwe uitdaging wil aangaan. Een prachtige kans om uzelf artistiek te verrijken. Enige voorkennis in creatieve vakken is welkom, en voor wie het echt wil: van harte welkom!  


Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 1 juni 2021 tot 22 juni 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 60,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/81822/l...