u bent hier

Glorieuze bevrijding - Genieten en nagenieten van het spelen in een groepje

Amusementsmuziek


Raymond heeft ’t oud zot en trekt voor een allerlaatste keer op tournee met band. Zonder moraal. Zonder vaste setlist. Gewoon de songs waarmee hij die ochtend is opgestaan. De ene avond zullen het meisjes zijn, de andere twee meisjes. Hij neemt de stem van zijn dagen mee en vier muzikale vrienden.   Wat moeten we u over Raymond vertellen dat u nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams ... Lees meer »

Raymond heeft ’t oud zot en trekt voor een allerlaatste keer op tournee met band. Zonder moraal. Zonder vaste setlist. Gewoon de songs waarmee hij die ochtend is opgestaan. De ene avond zullen het meisjes zijn, de andere twee meisjes. Hij neemt de stem van zijn dagen mee en vier muzikale vrienden.


 


Wat moeten we u over Raymond vertellen dat u nog niet weet? De man die zijn volk in het Vlaams leerde rocken en van de meest uiteenlopende muziekjes houdt, schuimt al sinds 1972 de podia af en is, tegen wil en dank, tot een instituut uitgegroeid. Veelzijdig muzikant. Begenadigd songschrijver. Bevlogen performer. Gewiekst entertainer.


Raymond heeft ’t oud zot en trekt voor een allerlaatste keer op tournee met band.

Zonder moraal.

Zonder vaste setlist.

Gewoon de songs waarmee hij die ochtend is opgestaan.

De ene avond zullen het meisjes zijn, de andere twee meisjes.


Hij neemt de stem van zijn dagen mee en vier muzikale vrienden. Zoals een oude jazzmuzikant die elke avond een nieuwe vrijheidsverklaring speelt. Glorieus, maar nooit moe.


 


Raymond van het Groenewoud : zang, gitaar, keyboard  

Cesar Janssens : drums

Wouter Berlaen : bas

Bram Weijters : keyboards, percussie

Rik Aerts : gitaar, zang

Raymond van het Groenewoud & groep
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vr 25 september 2020om 19:00vr 25 september 2020om 21:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 26,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72010/glori...