u bent hier

Gitaar à la Django - beginners en gevorderden

15 +

Jazz en blues


Gipsy Jazz leren spelen in 't Werkhuys voor volwassenen (15+) ​Gipsy Jazz is een technisch zeer gelaagd genre: het fijne ervan is dat de instap voor beginners erg klein is. De mogelijkheden voor gevorderden zijn echter oneindig! ​Geen partituurkennis vereist. We gaan in groep aan de slag met het repertoire van Django Reinhardt. Al doende krijg je basistechnieken mee die je helpen onversterkt ... Lees meer »

Gipsy Jazz leren spelen in 't Werkhuys voor volwassenen (15+)

​Gipsy Jazz is een technisch zeer gelaagd genre: het fijne ervan is dat de instap voor beginners erg klein is. De mogelijkheden voor gevorderden zijn echter oneindig! ​Geen partituurkennis vereist.

We gaan in groep aan de slag met het repertoire van Django Reinhardt. Al doende krijg je basistechnieken mee die je helpen onversterkt samen te spelen. We gaan op zoek naar de hartslag van de muziek door middel van ritme en eenvoudig aan te leren akkoorden. Bij uitbreiding nemen we de typische gipsy jazz-akkoorden onder handen.

We sluiten de reeks zowel in december als in juni af met een échte Manouche Jam tijdens de Volxkeuken in 't Werkhuys! Er wordt nog bekeken wanneer dit juist kan doorgaan, rekening houdende met de geldende Corona-maatregelen..


Je kan elke nieuwe periode aansluiten (oktober 2020, januari en april 2021, zie website voor data). Geen les tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen.

In het geval dat Corona roet in het eten gooit, ​dan worden alle groepslessen online verder gezet!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart 't Werkhuys
Zegelstraat 13
2140 Borgerhout (Antwerpen)
Van 1 oktober 2020 tot 17 juni 2021 (do van 20:00 tot 20:40 van 20:45 tot 21:45,
agaMuzi
€ 88,0
info@agamuzi.be
www.agamuzi.be