u bent hier

Gezonde after school voor kinderen tot 12 jaar

3 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport, Dance, Gezondheid en wellness


Hop met die beentjes! Want bewegen is gezond. Dans mee de school uit en het weekend in op deze gezonde after school. Rechtstreeks van de klas de dansvloer op! Hop met die beentjes! Want bewegen is gezond. Dans mee de school uit en het weekend in op deze gezonde after school. Rechtstreeks van de klas de dansvloer op! Iedere vierde vrijdag van de maand is er in Merksem een gratis dansfeestje ... Lees meer »

Hop met die beentjes! Want bewegen is gezond. Dans mee de school uit en het weekend in op deze gezonde after school. Rechtstreeks van de klas de dansvloer op!

Hop met die beentjes! Want bewegen is gezond. Dans mee de school uit en het weekend in op deze gezonde after school. Rechtstreeks van de klas de dansvloer op!


Iedere vierde vrijdag van de maand is er in Merksem een gratis dansfeestje voor kinderen. Kom rechtstreeks van de school samen met je ouders naar het ontmoetingscentrum. Wij zorgen voor een echte dj en een gezond vieruurtje.


Discomix Corona - dansen en springen in je living

Zeker in tijden van Corona is een gezonde levensstijl essentieel. Daarom organiseren wij toch gewoon een heerlijk gezonde Discomix After School. 45 minuten dansen en springen in je living tijdens deze gratis kinderdisco.Onze vaste dj's Dieter en Stijn van Dansbaar zijn terug van de partij, voor een gezond vieruurtje moet je nu zelf zorgen!Vrijdag 3 april, gewoon via facebook, op de pagina van Merksemdok.

 


 

Discomix
Merksemdok
Emiel Lemineurstraat 72
2170 Merksem
vr 24 april 2020van 16:00 tot 17:30
ontmoetingscentrum Merksemdok
gratis
www.merksemdok.be/nl/event/65300/gezo...