u bent hier

Gezinswandeling met je trouwe viervoeter


Hondenliefhebber?  Graag op stap mèt je hond?  Snel de wandelschoenen aan dan maar! Standaard zijn gegidste wandelingen in het Landschap De Liereman ‘honden niet toegelaten’ zodat de gids zich niet moet beperken tot paden die met honden toegankelijk zijn. Omdat heel wat hondeneigenaars ook natuurliefhebbers zijn, voorzien we nu een aantal wandelingen waarbij honden (uiteraard kort aangelijnd) ... Lees meer »

Hondenliefhebber?  Graag op stap mèt je hond?  Snel de wandelschoenen aan dan maar!

Standaard zijn gegidste wandelingen in het Landschap De Liereman ‘honden niet toegelaten’ zodat de gids zich niet moet beperken tot paden die met honden toegankelijk zijn. Omdat heel wat hondeneigenaars ook natuurliefhebbers zijn, voorzien we nu een aantal wandelingen waarbij honden (uiteraard kort aangelijnd) wel welkom zijn.

We komen samen om 10.00 uur, Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout en ronden af om 12.00 uur.

Je kan je uitstap afronden in het bezoekerscentrum en nog even nagenieten bij een fris drankje, een koffie of een smakelijke Gageleer... voor elk wat wils. En voor de kids, het Bos van Bo is vlakbij, je kan er heerlijk spelen!

Opgelet! Deelnemen aan deze wandeling is gratis. Door de geldende coronamaatregelen kunnen alleen de eerste 20 wandelaars die zich aanmelden meestappen. Inschrijven is daardoor verplicht en kan op deze pagina. Bedankt voor het begrip.

Info: bc.deliereman@natuurpunt.be, 014-42 99 66

 

Toon kaart Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
zo 18/10/20 van 10:00 tot 12:00
Natuurpunt De Wulp
Sign Up Sign Up Sign Up
bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
www.natuurpunt.be/agenda/gezinswandel...