u bent hier

Gezinsbushcraft NIEUWE DATUM


UPDATE: in afwachting van de verdere coronamaatregelen zetten we de inschrijvingen voor de Gezinsbushcraft voorlopig on hold. Wanneer we meer zicht hebben op het aantal personen dat hieraan mag deelnemen, stellen we de inschrijvingen eventueel opnieuw open.    Waarschuwing: wie deelneemt aan deze activiteit, wil nadien het bos niet meer uit! Op zaterdag 29 augustus vindt onze ... Lees meer »

UPDATE: in afwachting van de verdere coronamaatregelen zetten we de inschrijvingen voor de Gezinsbushcraft voorlopig on hold. Wanneer we meer zicht hebben op het aantal personen dat hieraan mag deelnemen, stellen we de inschrijvingen eventueel opnieuw open. 

 

Waarschuwing: wie deelneemt aan deze activiteit, wil nadien het bos niet meer uit!

Op zaterdag 29 augustus vindt onze Gezinsbushcraft opnieuw plaats. De hele dag zijn er workshops en demonstraties voor alle leeftijden. Je kan leren vuur maken met een firesteel, proeven van plantjes in het wild tijdens de kruidenwandeling, een shelter bouwen, zelf schieten met een echte pijl en boog en nog veel meer! 

De Gezinsbuschcraft is een activiteit voor het hele gezin. Je bent een dag weg van de drukte en geniet samen van de natuur.

’s Middags kan je aanschuiven bij Teute Gerard voor een vegetarische bushcraftlunch. Je eigen picknick meenemen kan natuurlijk ook. En voor wie wil is er een tas soep. Vergeet je picknickdekentje niet!

Prijs Natuurpuntleden: 20 euro per volwassene, 10 euro voor kinderen (van 3 tot 16 jaar)
Prijs niet-leden: 25 euro per volwassenen, 12 euro voor kinderen (van 3 tot 16 jaar)

De maaltijd kost 15 euro. 

Toon kaart Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
za 29/08/20 van 09:30 tot 16:00
Bezoekerscentrum De Liereman
€ 25,0
Sign Up Sign Up Sign Up
bc.deliereman@natuurpunt.be
014429966
www.natuurpunt.be/agenda/gezinsbushcr...