u bent hier

Gezinsbond Hombeek Repair


Ook op deze derde zaterdag van de maand ben je welkom om uw kapotte toestellen te laten herstellen door onze vier experten-herstellers. Zij doen alles om uw toestel te herstellen. Gratis en voor iedereen. Wij gooien veel weg! Ook dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. In winkels zegt men snel dat iets niet te herstellen is en dat men beter een nieuw exemplaar ... Lees meer »

Ook op deze derde zaterdag van de maand ben je welkom om uw kapotte toestellen te laten herstellen door onze vier experten-herstellers. Zij doen alles om uw toestel te herstellen. Gratis en voor iedereen.

Wij gooien veel weg! Ook dingen die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. In winkels zegt men snel dat iets niet te herstellen is en dat men beter een nieuw exemplaar koopt. In augustus bracht men heel wat binnen om te herstellen: 2 wekkerradio’s, 2 lampen, 1 videorecorder, 2 dvd spelers, 2 koffiezetten, 1 kruimeldief, 2 printers en 2 stukken speelgoed. Een aangekondigde stofzuiger is er niet tijdig geraakt. Deze drukte bewijst dat deze dienst van de Gezinsbond Hombeek ingeburgerd is in Hombeek. Het voorbije jaar hebben al veel Hombekenaars hun weg gevonden naar onze repairservice. En velen zijn blij naar huis gegaan met hun herstelde eigendom, klein of groot, maar hersteld. En al die herstelde toestellen moesten niet vervangen of weggegooid worden, wat een hele boel afval bespaart. Ook het milieu is dus heel content met de service van Gezinsbond Hombeek Repair. Een reden te meer om zelf te gaan met iets in uw huis dat je graag hersteld zou zien maar wat jezelf niet kan of anderen niet willen herstellen. Iedereen welkom! De herstelling en de aangename sfeer zijn gratis. Elke maand op de derde zaterdag van de maand van 14 – 17 uur in Cafe Den Bruinvis,

Toon kaart Cafe Den Bruinvis
Frans Reyniersstraat 38
2811 Hombeek
za 21/09/19 van 14:00 tot 17:00
Gezinsbond Hombeek
gratis
gezinsbondhombeek@hotmail.com
0473529205
hombeek.gezinsbond.be