u bent hier

Gezellig kokkerellen met Sara, gezond, eenvoudig en lekker!

16 +

Voeding


Heb je zin om je (klein)kinderen, jezelf of je partner na de school of het werk eens te verwennen met een gezond hapje , maar weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan is deze workshop iets voor jou! We maken telkens met één of enkele seizoensgroenten verschillende lekkere gerechten klaar. Met een duidelijk stappenplan gaan we samen aan de slag en genieten we nadien van onze baksels. ... Lees meer »

Heb je zin om je (klein)kinderen, jezelf of je partner na de school of het werk eens te verwennen met een gezond hapje , maar weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan is deze workshop iets voor jou!
We maken telkens met één of enkele seizoensgroenten verschillende lekkere gerechten klaar.
Met een duidelijk stappenplan gaan we samen aan de slag en genieten we nadien van onze baksels.
Ondertussen leer je ook heel wat bij over de ingrediënten en de voedingswaarde ervan. Zo help ik jullie op weg om gezondere keuzes te maken in de keuken.
Van harte welkom!

Data: zat. 17 oktober 2020: workshop met boerenkool
zat. 31 oktober 2020: workshop met aardpeer
zat. 12 december 2020: workshop met rode biet
telkens van 9.30u tot 13u

Plaats: De Walnoot vzw, Hanendreef 133, 2930 Brasschaat
Begeleiding: Sara Debruyne, kok en voedingsdeskundige.

Prijs: per workshop: 55 € (inclusief bundel met recepten, koffie en thee, water, glaasje cava én een rijkelijke maaltijd!).

Inschrijven:
door je aan te melden via E-mail levenskunst@dewalnoot.be én de betaling van een voorschot van 35 € per workshop, op de rekening BE42 0011 9789 7254 van De Walnoot, met vermelding van jouw naam en van de cursusdatum.

Eerdere recenties van deelnemers:
- Ik had direct zin om me in te schrijven omdat ik wist dat Sara een grote bagage aan informatie bezit omtrent gezondheid én omtrent gezonde voeding. Boerenkoolchips was voor mij een gekend recept maar wilde toch niet altijd lukken…. met een tip van Sara, lukt het nu wel. Eén seizoensgroente als hoofdrolspeler in verschillende recepten: origineel, lekker en boordevol gezonde ingrediënten! (Marjan)

-Een tikkeltje nieuwsgierig schreef ik in voor beide kookworkshops en tweemaal was het een schot in de roos ! Ik kwam tot de heerlijke vaststelling dat gezond koken helemaal niet ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn, én dat er geen ellenlange lijst van ingrediënten nodig is! (Ida)

- Het concept sprak me onmiddellijk enorm aan... verschillende gerechtjes maken met één seizoensgroente. Het was de aardpeer. En na het kokkerellen: samen heerlijk proeven en beoordelen. Kortom: het was een gezellige middag met een leuk gezelschap, lekkere en vooral verrassende receptjes, en heel wat tips voor een gezondere voedingsstijl. Volgende keer ben ik weer van de partij! (Greet)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Walnoot vzw - Ruimte voor Levenskunst
Hanendreef 135
2930 Brasschaat
zaterdag 12 december 2020 van 09:30 tot 13:00
De Walnoot vzw - Ruimte voor Levenskunst
€ 50,0
levenskunst@dewalnoot.be
03/653.47.53
www.dewalnoot.be