u bent hier

Getuigenis uit Zuid-Soedan in Antwerpen: Investeren in vrede werkt!

Samenleving


Investeren in vrede onder alle omstandigheden? Ja. Luisteren naar de lokale bevolking? Altijd. John Malith Mabor is op 26 september te gast in Antwerpen. Hij groeide op in Zuid-Soedan, een land in oorlog. Vandaag zet hij zich in voor vrede in zijn land. Door de lokale bevolking te bevragen krijgen hij en zijn team inzicht in de veiligheidsrisico’s en -noden. Op basis hiervan start de dialoog ... Lees meer »

Investeren in vrede onder alle omstandigheden? Ja.
Luisteren naar de lokale bevolking? Altijd.

John Malith Mabor is op 26 september te gast in Antwerpen. Hij groeide op in Zuid-Soedan, een land in oorlog. Vandaag zet hij zich in voor vrede in zijn land.

Door de lokale bevolking te bevragen krijgen hij en zijn team inzicht in de veiligheidsrisico’s en -noden. Op basis hiervan start de dialoog en gaat men op zoek naar oplossingen. Met succes!

John vertelt waarom het zo belangrijk is om naar de stemmen van de lokale bevolking te luisteren. Een inspirerend succesverhaal over hoe investeren in vrede een verschil maakt.

De avond bestaat uit een introductie over de Vredesweek en Zuid-Soedan, gevolgd door een gesprek met John. De getuigenis van John is in het Engels.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Thomas More - Campus National
Kronenburgstraat 62-68
2000 Antwerpen
donderdag 26 september 2019 van 19:30 tot 22:30
Pax Christi Vlaanderen
gratis
www.facebook.com/events/2381982341886...