u bent hier

Geritsel en gefluister - bijgeloof in de Kempen - audiowandeling

Atletiek, wandelen en fietsen


Al eeuwenlang fluisteren we elkaar vertellingen toe. Over (bij)geloof, dwaallichtjes, heksen en rituelen. In de reeks ‘Geritsel en Gefluister‘ komen deze verhalen tot leven in 12 gratis audiowandelingen in 12 verschillende gemeentes. Met de izi.TRAVEL app ga je op pad en ontdek je luisterfragmenten, afbeeldingen en leuke weetjes. De app geeft automatisch een signaal wanneer je bij een locatie ... Lees meer »

Al eeuwenlang fluisteren we elkaar vertellingen toe. Over (bij)geloof, dwaallichtjes, heksen en rituelen. In de reeks ‘Geritsel en Gefluister‘ komen deze verhalen tot leven in 12 gratis audiowandelingen in 12 verschillende gemeentes.

Met de izi.TRAVEL app ga je op pad en ontdek je luisterfragmenten, afbeeldingen en leuke weetjes. De app geeft automatisch een signaal wanneer je bij een locatie komt met een audioverhaal of meer uitleg.

In het Peertsbos van Herentals duikt de Baskwadder op, raak je verzeild in heksenkringen en beland je plots in een circustent. Durf jij mee op pad gaan?
Hoe werkt het?

Download de gratis izi.TRAVEL app op smartphone of tablet via
https://www.kempenskarakter.be/geritselengefluister/

Praktisch
Lengte wandeling: 4,2 km
Parking: einde Vorselaarsebaan Herentals
Start en einde: einde Vorselaarsebaan Herentals
Knooppunten: 5 – 97 – 73 – 2 (paaltje op de weg) – verderop afslaan voor 2 (paaltje in bos) – door Peertsbos – 3 – 5
Niet rolstoeltoegankelijk
Iets eten of drinken: Onderweg kan je in de cafetaria van Hidrodoe terecht tijdens de openingsuren. In de buurt van het startpunt, kan je in het Netepark en op de Grote Markt van Herentals terecht voor een hapje of drankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sport Vlaanderen Herentals
Vorselaarsebaan 60
2200 Herentals
Van di 13 oktober 2020 00:00 tot zo 30 oktober 2022 23:59
Kempens Karakter
gratis
info@kempenskarakter.be
014/21 97 00
www.kempenskarakter.be/geritsel-en-ge...