u bent hier

Geert Verdickt en Tom Vanstiphout & Nina Babet - Dubbelconcert

Pop en rock


Door het coronavirus moesten we enkele schitterende voorstellingen annuleren. Nu brengen we twee van die concerten samen in een dubbelshow. ‘Einzelgänger’ is de eerste solo-voorstelling van Geert Verdickt. Tom Vanstiphout en Nina Babet brengen een avontuurlijke rondrit door een muzikaal landschap.   Geert Verdickt - ‘Einzelgänger’ Één man. Een gitaar, en een hoop verhalen. ‘Einzelgänger’ is de ... Lees meer »

Door het coronavirus moesten we enkele schitterende voorstellingen annuleren. Nu brengen we twee van die concerten samen in een dubbelshow. ‘Einzelgänger’ is de eerste solo-voorstelling van Geert Verdickt. Tom Vanstiphout en Nina Babet brengen een avontuurlijke rondrit door een muzikaal landschap.


 


Geert Verdickt - ‘Einzelgänger’


Één man. Een gitaar, en een hoop verhalen.


‘Einzelgänger’ is de eerste solo-voorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt.

Waar ‘Dans en Dwaal’ vurig was, en dansbaar, stript Verdickt nu alles, tot enkel de essentie overblijft.


Liefde in verschillende gedaanten. Eindes met een nieuw begin. Op zoek naar de barst. De barst waarlangs het licht naar binnen komt. (L. Cohen)


Tijdens de voorstelling wisselt Verdickt nummers uit het nieuwe album ‘Einzelgänger’ af met ouder werk: ‘London Stansted’, ‘Soms ben jij de zon en ik de maan’, ‘Rocky’, ‘Pruimelaar’, ...


Einzelgänger.

Autobiografisch, zoals steeds.

Niet eenzaam, maar alleen.


 


Tom Vanstiphout & Nina Babet - ‘Soundcheck Songs & Backstage Stories’


Nina Babet en Tom Vanstiphout liepen elkaar zo’n twintig jaar geleden voor het eerst tegen het lijf, toen ze allebei hun eerste voorzichtige stappen in de muziek zetten. Sindsdien kruisten hun paden regelmatig en het broeierige gevoel groeide dat ergens in de plooien van de tijd een hechtere samenwerking te wachten lag. Dat moment is nu gekomen.


Want na jaren te hebben gespeeld bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, is het voor Tom en Nina eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan.


Verwacht op een avond met Tom en Nina geen voorgeprogrammeerde voorstelling die tot achter de komma is ingestudeerd en uitgeschreven. Verwacht eerder een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en de Beatles, met twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers als gids.


Verwacht kleurrijke verhalen over het harde leven ‘on the road’. Over de momenten van pure euforie en van schrijnende eenzaamheid. Over ranzige hotelkamers, tochtige kleedkamers en over de mooiste plek op aarde: het podium.


Het podium, waar jarenlange ervaring in dienst staat van het onverwachte. Waar de juiste toon vol ingehouden opwinding wacht op dat ene glorieuze moment. Waar muziek woont, muziek met de hoofdletter M.


 


 


 

Geert Verdickt en Tom Vanstiphout & Nina Babet - Dubbelconcert
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vrijdag 23 oktober 2020om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 16,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72690/dubbe...