u bent hier

Geert Verdickt (Buurman), Einzelgänger

Pop en rock


'Einzelgänger' is de eerste solovoorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar de plaat 'Dans en Dwaal' vurig en dansbaar was, stript hij nu in 'Einzelgänger' alles, tot enkel de essentie overblijft. Een autobiografische Verdickt, zoals steeds. Niet eenzaam, maar alleen. Eén man, één gitaar en een hoop verhalen. 'Einzelgänger' is de eerste solovoorstelling van Buurman-frontman Geert ... Lees meer »

'Einzelgänger' is de eerste solovoorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar de plaat 'Dans en Dwaal' vurig en dansbaar was, stript hij nu in 'Einzelgänger' alles, tot enkel de essentie overblijft. Een autobiografische Verdickt, zoals steeds. Niet eenzaam, maar alleen.

Eén man, één gitaar en een hoop verhalen.


'Einzelgänger' is de eerste solovoorstelling van Buurman-frontman Geert Verdickt. Waar de plaat 'Dans en Dwaal' vurig en dansbaar was, stript Verdickt nu in 'Einzelgänger' alles, tot enkel de essentie overblijft.


Tijdens de voorstelling wisselt Verdickt nummers uit het album Einzelgänger af met ouder werk: 'London Stansted', 'Soms ben jij de zon en ik de maan', 'Rocky', 'Pruimelaar', 'Zo voorbij' of 'Bladeren van goud', ...


Een autobiografische Geert Verdickt, zoals steeds. Niet eenzaam, maar alleen.

Concert
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
zaterdag 16 januari 2021om 20:30
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 16,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...