u bent hier

Geel Wintert!

1.56.0.0.0


Geel Wintert! tovert de Geelse markt om in een feeëriek wintertafereel. Kom gezellig schaatsen, nestel je knus in de betoverende winterbar en wandel tussen de kraampjes met diverse kerst- en winterartikelen. Uiteraard vind je in de buurt van de kerk ook de Geelse kerststal en enkele kermisattracties voor de allerkleinsten. Geel Wintert! tovert de Geelse markt om in een feeëriek wintertafereel. ... Lees meer »

Geel Wintert! tovert de Geelse markt om in een feeëriek wintertafereel. Kom gezellig schaatsen, nestel je knus in de betoverende winterbar en wandel tussen de kraampjes met diverse kerst- en winterartikelen. Uiteraard vind je in de buurt van de kerk ook de Geelse kerststal en enkele kermisattracties voor de allerkleinsten.

Geel Wintert! tovert de Geelse markt om in een feeëriek wintertafereel. De mooie schaatsbaan vormt het kloppende hart van dit winterevenement. Jonge en iets-minder jonge kinderen kunnen zich uitleven op het ijs terwijl hun ouders, grootouders en vrienden hen van in de gezellige winterbar gade slaan. Van hieruit deint de winterfolie verder uit naar de rest van de markt.
Je vindt er kraampjes waar je diverse kerst- en winterartikelen kan kopen van lokale delicatessen over mutsen tot decoratie. Daarnaast zijn er uiteraard ook stands waar je de innerlijke mens kan versterken. In de buurt van de kerk vind je de Geelse kerststal en enkele kermisattracties voor de allerkleinsten.

Op zondag 24 en zondag 31 december is de sluitingstijd 16 uur. Op maandag 25 december en maandag 1 januari is de openingstijd 14 uur.

Geel Markt
Markt
2440 Geel
Satellite Ice Benelux bvba
gratis
info@geelwintert.be
059/23.59.90
www.geelwintert.be