u bent hier

GEANNULEERD - Zomer van Puurs-Sint-Amands: Dikkie Dik en de taart

3 +


Een vrolijke voorstelling over de avonturen van de beroemdste kat van de Lage Landen ! Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog een… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en ... Lees meer »

Een vrolijke voorstelling over de avonturen van de beroemdste kat van de Lage Landen !

Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog een…
Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet…
De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als hij is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor zijn vriendjes?

Dikkie Dik en de taart is een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij unieke liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

SPEL: Joes Boonen
SPEELDUUR: 45 minuten
REGIE: Ferdi Jansen

Geschikt voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar en families.


Onze evenementen zijn Corona-proof. Check onze maatregelen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Park Fort Liezele
Fortbaan 2
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
zo 16 augustus 2020 van 11:00 tot 16:00 zo 16 augustus 2020 van 15:00 tot 16:00
cc Binder Puurs
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
zomervanpuurs-sint-amands.be