u bent hier

GEANNULEERD - Workshop 'Beeldig zelfportret'

5 +

Schilderkunst


In elk kind schuilt een grote kunstenaar, daar zijn Liesbeth & Liesbeth van Studio Maria van overtuigd. Ze schreven zelfs het ‘Bewaarboek voor tekeningen’ (Lannoo, 2019) om van alle kinderen échte kunstenaars te maken (én je kent ze ook van ons De Schorre Doeboek!). Tijdens ‘Hartje zomer’ in De Schorre organiseren ze een super fijne workshop om kinderen te helpen de kunstenaar in zichzelf te ... Lees meer »

In elk kind schuilt een grote kunstenaar, daar zijn Liesbeth & Liesbeth van Studio Maria van overtuigd. Ze schreven zelfs het ‘Bewaarboek voor tekeningen’ (Lannoo, 2019) om van alle kinderen échte kunstenaars te maken (én je kent ze ook van ons De Schorre Doeboek!). Tijdens ‘Hartje zomer’ in De Schorre organiseren ze een super fijne workshop om kinderen te helpen de kunstenaar in zichzelf te ontdekken. En we beginnen bij het begin, want maakte niet elke beroemde kunstenaar ooit een prachtig zelfportret?

Ben je tussen 5 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom om te komen tekenen op een zalig plekje in De Schorre. Je mag even héél diep in de spiegel kijken en daarna ga je aan de slag om een prachtig zelfportret te maken. We geven je tips en leren jou een aantal trucjes zodat je een portret krijgt om in te kaderen!

Iedereen krijgt er nog een klein, persoonlijk cadeautje bovenop.

Zin om mee te doen?
Leuk! Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt: toffe kaders op papier, kleurpotloden, stiften, spiegels,... Jij brengt alleen (een heel klein beetje) tekentalent en veel goesting mee!

Voor wie?
Kinderen tussen 5 en 12 jaar. Ervaring of tekentalent is absoluut niet nodig, een beetje zin om te tekenen liefst wel!

Praktische informatie
Locatie: Bosvlonder (bij mooi weer) of Congrescentrum De Pitte (bij slecht weer of hittegolf)

Tarief: € 17,6 per persoon

Deze activiteit gaat door van zodra 17 mensen ingeschreven hebben. Indien deze les niet doorgaat wordt je verwittigd en krijg je je geld terug.

Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de toepassing van de algemene coronamaatregelen die zowel de gebruikers als het personeel beschermen.
Prijs: € 17,6 p.p.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom
zo 9 augustus 2020 van 10:30 tot 12:30 zo 9 augustus 2020 van 14:00 tot 16:00
tickets.ticket.monster/events/357543/...
onthaal@deschorre.be
03 880 76 00