u bent hier

GEANNULEERD - Wobbel Workout voor volwassenen

16 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


Op 7 augustus doen we een wobbel workout voor volwassenen om je core te trainen. Een ‘wobbel’ workout is een ideale workout voor je hele lichaam en geschikt voor volwassenen die willen sporten in kleine groep om zo hun lichaamsbewustzijn en kracht te verbeteren. Een sterke fysieke conditie is geen vereiste. Alle leeftijden – mannen en vrouwen – zijn welkom! *Praktische informatie* Locatie: ... Lees meer »

Op 7 augustus doen we een wobbel workout voor volwassenen om je core te trainen. Een ‘wobbel’ workout is een ideale workout voor je hele lichaam en geschikt voor volwassenen die willen sporten in kleine groep om zo hun lichaamsbewustzijn en kracht te verbeteren. Een sterke fysieke conditie is geen vereiste. Alle leeftijden – mannen en vrouwen – zijn welkom!

*Praktische informatie*
Locatie: Terras Verstrepen (bij mooi weer) of Vlindertent (bij slecht weer)

Tarief: € 16,6 per persoon.

Deze activiteit gaat door van zodra 5 mensen ingeschreven hebben. Indien deze les niet doorgaat wordt je verwittigd en krijg je je geld terug.

Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de toepassing van de algemene coronamaatregelen die zowel de gebruikers als het personeel beschermen.
Prijs: € 16,6 per persoon

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom
vrijdag 7 augustus 2020 van 09:30 tot 10:30
tickets.ticket.monster/events/357624/...
onthaal@deschorre.be
03 880 76 00