u bent hier

Geannuleerd - Triziko

18 +


Triziko - JOKKE SCHREURS TRIO – LIVEMUZIEK Jokke Schreurs, stilaan de huismuzikant van Kaleidoscoop leerde, lang geleden, eerst fingerpicking (Blues, Ragtime, Pierre Bensusan, John Renbourn...) en ging dan Jazz spelen, met plectrum. Al gauw ging hij de twee combineren tot zijn toch wel bijzondere rechterhandtechniek met plectrum en twee vingers. Daarmee kan hij "volledig" spelen, melodie, ... Lees meer »

Triziko - JOKKE SCHREURS TRIO – LIVEMUZIEK
Jokke Schreurs, stilaan de huismuzikant van Kaleidoscoop leerde, lang geleden, eerst fingerpicking (Blues, Ragtime, Pierre Bensusan, John Renbourn...) en ging dan Jazz spelen, met plectrum. Al gauw ging hij de twee combineren tot zijn toch wel bijzondere rechterhandtechniek met plectrum en twee vingers. Daarmee kan hij "volledig" spelen, melodie, harmonie en bas, zoals fingerpickers of klassiekers.

Jokke speelt veel en graag in kleine clubs en huiskamers, in die heerlijke atmosfeer waar mensen "te gast" zijn. Hij vertelt graag en praat graag met de mensen waar hij voor speelt, zoals het een goede gastheer betaamt.

Deze keer komt Jokke niet alleen en brengt 2 bevriende muzikanten mee. Gino Lafertin zang en op gitaar, Biske Limberger op contrabas en Jokke Schreurs op gitaar. Samen doen ze waar ze goed in zijn en dat is muziek maken. Genieten is de boodschap!

Gratis, reserveren verplicht

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kunstencentrum Kaleidoscoop
Molenstraat 50
2640 Mortsel
donderdag 26 november 2020 van 14:00 tot 16:00
Vrije Tijd Mortsel
gratis
tickets.mortsel.be/nl-NL/Show/Details...