u bent hier

GEANNULEERD - Stan Van Samang - Anders dan anders

Amusementsmuziek


Iedereen kent Stan van zijn verschillende shows in het Sportpaleis, zijn talloze hits en zijn MIA en Radio 2 Zomerhit Awards. Stan komt opnieuw naar Merksem om de release van een gloednieuwe plaat te vieren. Hij wisselt hits af met enkele covers en brengt natuurlijk ook veel nieuwe muziek.   Stan Van Samang komt opnieuw naar Merksem. In het najaar brengt hij een nieuw album uit.  Om de release ... Lees meer »

Iedereen kent Stan van zijn verschillende shows in het Sportpaleis, zijn talloze hits en zijn MIA en Radio 2 Zomerhit Awards. Stan komt opnieuw naar Merksem om de release van een gloednieuwe plaat te vieren. Hij wisselt hits af met enkele covers en brengt natuurlijk ook veel nieuwe muziek.


 


Stan Van Samang komt opnieuw naar Merksem. In het najaar brengt hij een nieuw album uit.  Om de release van deze gloednieuwe plaat te vieren, trekt hij in het najaar én in het voorjaar van 2021 de theaters in.


Iedereen kent Stan Van Samang van zijn verschillende shows in het Sportpaleis, zijn talloze hits (inclusief gouden en platina albums!) en zijn MIA en Radio 2 Zomerhit Awards.  


Nadat Stan de voorbije twee jaar in meer dan 80 culturele centra zijn ‘Op De Schoot’-shows bracht, trekt hij in 2020 opnieuw de theaters in met een nieuwe zaalshow ‘Anders dan anders’. De eerste single in maart is een voorproefje van het nieuwe album bij Universal Music waar Stan Van Samang na de zomer mee uitpakt.


Wat kan je verwachten: de hits afgewisseld met enkele covers en natuurlijk ook veel nieuwe muziek.
Stan Van Samang, Eric Mellaerts en Bert Gielen.  


 


 

Stan Van Samang - Anders dan anders
Toon kaart Cultuurcentrum Merksem
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 26 september 2020 van 20:15 tot 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 28,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72062/ander...