u bent hier

GEANNULEERD: Schoolfilm: Ridder Muis

5 +


Tom Van Gestel - BE - 2019 Muis is een dappere ridder, altijd klaar om te vechten. Maar in een wereld zonder oorlog zit Muis zich vaak te vervelen. Tot de koning haar een spannende opdracht geeft: samen met haar beste vriendin Draak wordt ze op een zoektocht gestuurd. Vol overgave gooien ze zich in de strijd. Wanneer de missie (zoals altijd) dreigt te mislukken, ontploft Ridder Muis bijna van ... Lees meer »

Tom Van Gestel - BE - 2019

Muis is een dappere ridder, altijd klaar om te vechten. Maar in een wereld zonder oorlog zit Muis zich vaak te vervelen. Tot de koning haar een spannende opdracht geeft: samen met haar beste vriendin Draak wordt ze op een zoektocht gestuurd. Vol overgave gooien ze zich in de strijd. Wanneer de missie (zoals altijd) dreigt te mislukken, ontploft Ridder Muis bijna van kwaadheid.

Een nieuwe Ketnet-serie over twee beste vriendinnen - een vurige muis en een zachtaardige draak - en hun dolle avonturen in de verre, duistere maar oh zo grappige middeleeuwen. Ontdek de film, bestaande uit vier afleveringen, op groot scherm. Gegarandeerd de leukste (eerste) bioscoopervaring.

Dompel je volledig onder in de sfeer van de film. Surf naar riddermuis.beDuur: 45 minuten

Gesproken talen: Nederlands

Schoolfilm voor kinderen van de derde kleuterklas.
In samenwerking met CC Ter Dilft Bornem.
Bij voldoende inschrijvingen, kan een extra voorstelling georganiseerd worden om 14.00u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc Binder - theaterzaal Kollebloem
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
dinsdag 17 november 2020 van 10:00 tot 14:00
cc Binder Puurs
€ 4,0
forms.office.com/Pages/ResponsePage.a...
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05
www.ccbinder.be