u bent hier

GEANNULEERD: Pieter Embrechts

18 +


In deze indringende muziektheatervoorstelling vertelt en bezingt theaterdier, acteur, songsmid en zanger Pieter Embrechts de bijzondere levensverhalen van verschillende mensen. De mensen die hij portretteert, zijn verbonden door de plek waar ze wonen, werken of wandelen, in dit geval de Turnhoutsebaan in Antwerpen, Borgerhout. Een ontroerende voorstelling, niet gespeend van humor of tragiek, ... Lees meer »

In deze indringende muziektheatervoorstelling vertelt en bezingt theaterdier, acteur, songsmid en zanger Pieter Embrechts de bijzondere levensverhalen van verschillende mensen. De mensen die hij portretteert, zijn verbonden door de plek waar ze wonen, werken of wandelen, in dit geval de Turnhoutsebaan in Antwerpen, Borgerhout. Een ontroerende voorstelling, niet gespeend van humor of tragiek, zoals het leven zelf.

Pieter Embrechts – theaterdier, acteur, songsmid en zanger – interviewde de voorbije jaren boeiende mensen die wonen, werken en wandelen op de Turnhoutsebaan in Antwerpen, Borgerhout. Allemaal hebben ze hun eigen bijzondere levensverhaal. Die verhalen worden in deze indringende muziektheatervoorstelling verteld via songs en filmische portretten. Het is een kruisbestuiving van cinema, docu, muziek en theater.

Je hoeft niet van Borgerhout te zijn om je verbonden te voelen met deze mensen, want het verhaal van deze voorstelling is universeel. Het zijn ontroerende en integere portretten, niet gespeend van humor of tragiek, zoals het leven zelf.

“Om instant blij van te worden. Dat het een les mag zijn voortaan meer naar anderen te luisteren. Want iedereen, jong en oud, heeft iets te vertellen.” (Het Nieuwsblad)

"Pieter Embrechts op zijn allerbest. Topsongs en -verhalen." (Bart Peeters)

Schouwburg Rex
Smallestraat 2
2400 Mol
vrijdag 22 januari 2021om 20:15
Schouwburg Rex
€ 18,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...