u bent hier

(geannuleerd) Patser - Acacialei

Actie en avontuur, Fictie


Vier vrienden op ‘t Kiel dromen ervan om te leven als een echte patser, maar ze steken hun neus iets te diep in de drugswereld en ontketenen een oorlog van Antwerpen tot Amsterdam en Columbia. We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar ... Lees meer »

Vier vrienden op ‘t Kiel dromen ervan om te leven als een echte patser, maar ze steken hun neus iets te diep in de drugswereld en ontketenen een oorlog van Antwerpen tot Amsterdam en Columbia.

We keken er naar uit om in jouw buurt langs te komen met onze openluchtfilms maar het kan niet. Het coronavirus heeft ons opnieuw in de ban en daarom blijft Cinema Plaza in haar kot. Dit valt ons zwaar maar we denken dat dit, om de stijging van het aantal coronabesmettingen tegen te gaan, de juiste beslissing is.

Wil je weten wat Cinema Plaza in het seizoen 2020-2021 te bieden heeft? Je vindt onze seizoensbrochure in heel wat Duffelse winkels of ontdek het programma op www.cinema-plaza.be.

Hou het veilig en gezond en tot binnenkort in Cinema Plaza.

Vier vrienden op ‘t Kiel dromen ervan om te leven als een echte patser: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of Tony Montana in "Scarface"Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa's, knappe vrouwen, veel bling bling en... respect.

(geannuleerd) Patser
Toon kaart Acacialei
Acacialei z/n
2570 Duffel
woe 26/08/20 van 20:30 tot 22:35
gratis
www.cinema-plaza.be/programma/geannul...
cinemaplaza@duffel.be