u bent hier

GEANNULEERD - Oogstfeesten


Openluchtmis in de hovingen van CC Den Boomgaard. Vanaf 12 uur boerenmaaltijd in CC Den Boomgaard aan de Antwerpsesteenweg. Vanaf 13 uur vertrek van de fietszoektocht door Broechem en omgeving. Gratis attracties zoals luchtkasteel, kindergrime, enz. Display van eigen geteelde fruit en groenten. Gratis verloting van 150 fruit- en groentenkorven onder de aanwezigen. div.ClearBoth { clear: both; ... Lees meer »

Openluchtmis in de hovingen van CC Den Boomgaard. Vanaf 12 uur boerenmaaltijd in CC Den Boomgaard aan de Antwerpsesteenweg. Vanaf 13 uur vertrek van de fietszoektocht door Broechem en omgeving. Gratis attracties zoals luchtkasteel, kindergrime, enz. Display van eigen geteelde fruit en groenten. Gratis verloting van 150 fruit- en groentenkorven onder de aanwezigen.

11 uur: Plechtige openluchtmis in de hovingen van CC Den Boomgaard. Vanaf 12 uur boerenmaaltijd in CC Den Boomgaard aan de Antwerpsesteenweg. Vanaf 13 uur hier vertrek van de fietszoektocht door Broechem en omgeving. Gratis attracties zoals luchtkasteel, kindergrime, enz. Display van eigen geteelde fruit en groenten. Gratis verloting van 150 fruit- en groentenkorven onder de aanwezigen.
Vertrek: Fietszoektocht vanaf 13 uur aan CC Den Boomgaard

Toon kaart CC den Boomgaard (seniorenlokaal)
Antwerpsestweenweg 57
2520 Broechem
zaterdag 15 augustus 2020 van 11:00 tot 20:00
Landelijke Gilde Broechem
guydebelder@scarlet.be
0475 98 22 10
www.landelijkegilden.be