u bent hier

GEANNULEERD Marriage Story

18 +

Cinefiel


Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie en Hollywood actrice Nicole is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden. Door de strijd om de voogdij voor hun zoontje komen hun afgescheiden maar voor altijd verbonden levens zwaar onder druk te staan.   Update: de filmdistributeur heeft beslist om de film uit de cinemazalen te halen. Als vervangfilm ... Lees meer »

Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie en Hollywood actrice Nicole is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden. Door de strijd om de voogdij voor hun zoontje komen hun afgescheiden maar voor altijd verbonden levens zwaar onder druk te staan.  


Update: de filmdistributeur heeft beslist om de film uit de cinemazalen te halen. Als vervangfilm deze dag hebben we Madre voorzien. Tickets voor Marriage Story blijven geldig voor deze film. Indien je deze film toch niet wil zien, graag een mailtje naar kern@antwerpen.be of kom langs aan het onthaal. 


 


2019 – VS – 136 min. – drama – met o.a. Scarlett Johansson & Adam Driver

Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie en Hollywood actrice Nicole is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden. Door de strijd om de voogdij voor hun zoontje komen hun afgescheiden maar voor altijd verbonden levens zwaar onder druk te staan.  "Marriage Story is Baumbachs beste, meest mature en empathische film tot nu toe." (Focus Knack)

Noah Baumbach
Toon kaart Cultuurcentrum De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
di 22 september 2020 van 14:30 tot 14:30 di 22 september 2020 van 20:15 tot 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/70882/noah-b...